Auktoriserad VVS-installatör i Sjöbo​

Med Sjöbo Värmetjänst får du en VVS-installatör som inte bara är kvalificerad utan också har många års erfarenhet inom området. Hos Sjöbo Värmetjänst är vi experter på allt inom VVS och kan hjälpa dig med badrummet, köket, avlopp, golvvärme och fjärrvärme.. Vi arbetar även med installation och service av värmepumpar. Ring oss idag om du har några frågor eller ett förutsättningslöst erbjudande , vi står redo att hjälpa dig.

Professionellt VVS arbete i Sjöbo sedan 1973

​Vi har utfört professionellt VVS arbete sedan 1973 och vi är 100% fokuserade på att ge dig en kvalitetslösning till ett rimligt pris. Det är din garanti för att du får ett korrekt utfört arbete som fungerar perfekt även efter att vi åkt hem.

Vi ger service till en lång rad kunder i Sjöbo, Lund & Ystad och hos oss är en bra dialog med våra kunder centrum av verksamheten, så att vi kan ge dig som kund den bästa möjliga lösningen. Hos oss är du som kund i fokus & vi strävar alltid mot att göra dig nöjd och tillfreds med oss som leverantör.

Få bland annat hjälp med:

  • Köket
  • Badrummet
  • Ventilation & klimatanläggning
  • Golv- & fjärrvärme/värmepumpar
  • Avlopp

Vi hjälper också till vid akuta behov

Är du i behov av akut VVS-hjälp är vi rätt företag att kontakta. Om vattenröret har spruckit och källaren är full av vatten, eller att det är stop i avloppet i badrummet och du har behov av hjälp kan vi snabbt vara på plats. Om du är rädd får skador på huset behöver du inte vara orolig. Vi är snabbt ute och åtgärdar skadan och begränsa den i så hög utsträckning som möjligt.

​Frågor?

Kontakta oss​ här

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Firmainformation

Sjöbo Värmetjänst

Org nr: 556282-5603

adressinformation
​Kontor

​Majorgränd 17,

275 37 Sjöbo​

adressinformation
​Verkstad / Lager

​Åkaregränd 1,

275 39 Sjöbo​

kontaktinformation