Tryckluftsinstallationer - Specialister på tryckluftsinstallationer​

Sjöbo Värmetjänst har arbetat med tryckluftsinstallationer sedan 1973. Många industrier har idag fokus på att reducera företagets kostnader samt deras miljöpåverkan. I många stora industrianläggningar finns det rejäla energitapp i form av gamla & föråldrade tryckluftssystem. Inom tryckluftsinstallationer finns det idag avancerade tekniker för energibesparing och vi är er professionella rådgivare som guidar er till rätt lösning.

Kvalificerad VVS – installatör

Med Sjöbo värmetjänst får du en VVS – installatör som har stort yrkeskunnande inom tryckluftsinstallationer och vi är medlemmar i VVS-installatörerna. Vi utför tryckluftsinstallationer åt företag såsom lantbruk & industrier. Vi erbjuder även löpande service och underhåll på alla tryckluftsinstallationer och försöker vara tillgängliga på kvällar och helger vid akuta händelser.

Kontakta oss

Om du har frågor angående tryckluftsinstallationer eller frågor gällande våra andra tjänster är du välkommen att ringa oss på 07-08 48 63 62 eller maila oss på sjobovarmetjanstab@sjobo.nu så återkommer vi till dig inom kort.​

​Frågor?

Kontakta oss​ här

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Firmainformation

Sjöbo Värmetjänst

Org nr: 556282-5603

adressinformation
​Kontor

​Majorgränd 17,

275 37 Sjöbo​

adressinformation
​Verkstad / Lager

​Åkaregränd 1,

275 39 Sjöbo​

kontaktinformation